Balaguer desde el Castell Form贸s - Lleida - Catalunya
« Anterior / Previous · Balaguer desde el Castell Form贸s · Siguiente / Next »

3 comentarios en “Balaguer desde el Castell Form贸s”


Gracias!! - Thanks!! - Photoblog Awards 2010  

 1. Paky:


  No he visitado nunca Balaguer, pero despu茅s de ver esta fotograf铆a,seguro que voy. Un saludo,

 2. Nocturama:


  S铆, hay lugares muy bellos e interesantes de ver como el jard铆n arqueol贸gico, la muralla 谩rabe, etc. Los s谩bados por la ma帽ana en la plaza del Mercadal hay una feria que se realiza desde hace siglos.

  Un saludo

 3. Jocker:


  Balaguer es un lloc molt bunic els caps de setmana el k es fa a la pla莽a Mercadal es el mercat no una fira. Esta molt be i es molt acullidor pero ultimament esta perden en tots els ambits perke l’alcalde el Miquel Aguila esta desbian diners publics a la seva butxaca abaratint les construcions publikes i especulant am els permisos d’obres. Sol a l’ajuntament i treballen mes de 100 persones vergonyos i a mes la majoria sels soborne com a l’arquitecta pels seus interesos. Es una pena que una ciutat tant guapa es deixi perdre d’aquesta manera i tot per politica. 馃檨